Det frie valg til lavpris

OnIp.tv er produktet til dig, som er træt af at skulle betale for TV kanaler, du alligevel aldrig ser, og er etableret for netop at kunne tilbyde dig det frie og personlige valg af TV kanaler – samtidig til absolut lavpris.
Dette kan vi tilbyde via den moderne teknologi og vores selvudviklede svar på en TV boks: “Set Top Boksen”, der via vores abonnementsbaserede applikation henter dine ønskede kanaler til dit TV via internettet. Dette vil, med stor sandsynlighed, betyde en besparelse for dig i forhold til din nuværende udbyder af kanaler, og give dig adgang til TV kanaler, som ikke er præsenteret hos danske udbydere.
Boksen integrerer eks. også dine evt. eksisterende Viaplay-, Netflix- eller HBO Nordic m.v. abonnementer – så kan du altid tilgå og navigere i ALLE dine kanaler, direkte fra boksen.

Slå spare-kontakten til

Så er du træt af at betale for kanaler du aldrig ser og bindingsperioder ifm. parabol- eller kabel-tv? Og vil du i gang med at spare på kanal-udgifterne og gøre TV til en billigere fornøjelse? Så er du landet det helt rigtige sted, og det eneste du behøver, er vores fleksible Set Top Boks og en internetforbindelse på min. 10 Mbit.
Bestil din Set Top Boks og dine favoritkanaler direkte her på hjemmesiden eller start med at kontakte OnIp.tv på tlf. 87 430 400 hvis du er det mindste i tvivl – vi er altid glade for at få lov til at tale om, hvor store besparelser vi forhåbentlig kan tilbyde dig og din TV-oplevelse.
Læs meget mere om OnIp.tv Set Top Boksen, kanaludbud og muligheder her.